Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Däckvärmare

Sortering
Visa per sida

Capit Suprema Spina

Capit Suprema Spina (fd Sport) har Capits unika TNT system. Värmarna har självjusterande teknik som alltid håller värmen på 85 grader. De har även fått bredare band på sidorna för ännu bättre uppvärmning av fälgarna. Däckvärmare från italienska högkvalitetsmärket Capit. Detta är däckvärmare av absolut högsta kvalitet och kan aldrig förväxlas med den kvalitet som billigare värmare har. Där Kina-värmaren är billig så kostar den i däck som slits i sönder för att de inte har korrekt temperatur. Använder man Capits värmare så slipper man alltid den typen av problem, även i vårt lite kyligare klimat. De finns i en mängd olika färger som röd, grön, gul, blå, orange, svart samt även i modellerna carbonlook och även i Svart Nomex som är extra värmetåligt. Det är bara att välja! Capit står för kvaliteten på sina produkter och erbjuder alltid 3 års garanti på sina däckvärmare. Mot tillägg fins även möjlighet att få namn, logo tryckt på värmarna.

Capit Smart Spina

Capit SMART är en nybörjarvärmare men fortfarande med Capits kvalitet. Värmer via TNT till 85 grader Celcius. Utan termostat för av och på värme. Finns i en storlek S-XL (120-205) och tre färger.

Capit Maxima Spina

Capit Maxima Spina är baserade på Suprema Spina med tillägget att sidorna är bredare för bättre täckning av fälgen. Den är byggd på 18 olika sektioner på varje sida för att verkligen få en rund däckvärmare som täcker hela hjulet på ett perfekt sätt. Även Maxima Spina har nu Capits unika TNT system. Värmarna har självjusterande teknik som alltid håller värmen på 85 grader. Däckvärmare från italienska hölgkvalitetsmärket Capit. Detta är däckvärmare av absolut högsta kvalitet och kan aldrig förväxlas med den kvalitet som billigare värmare har. Där Kina-värmaren är billig så kostar den i däck som slits i sönder för att de inte har korrekt temperatur. Använder man Capits värmare så slipper man alltid den typen av problem, även i vårt lite kyligare klimat. De finns i en mängd olika färger som röd, grö, gul, blå, orange och svart. Det är bara att välja! Capit står för kvaliteten på sina produkter och erbjuder alltid 3 års garanti på sina däckvärmare Mot tillägg fins även möjlighet att få namn, logo tryckt på värmarna. Andra tillval är genomskinlig ficka och 'fire-proof' material (endast i svart)

Capit Suprema Vision PRO

Den tunnaste däckvärmaren jag har sett, endast 8 mm tjock. Displayen sitter direkt monterad på värmaren vilket gör att man slipper att ha boxar på golvet som bara är i vägen. Justerbar temperatur mellan 40-100 grader Celcius. Det sitter två knappar på displayen och via dem görs inställningar av temperatur och man kan även kolla tempen och vilken uppvärmningshastighet man vill ha. Tre olika storlekar inklusive den ny 300 serien.

Capit Maxima Vision PRO

Capit är den största leverantören till Moto GP. Inte undra på det med den kvalitet och garanti de lämnar på sina värmare. Här hittar man Maxima Vision som är en lite förbättrad och förfinad variant av succén Suprema Vision. Maxima Vision har 36 (18 per sida) delar som är ihopsydda för att verkligen få den runda formen av fälg och däck. Detta skapar en ännu bättre form och värme av däcken. Finns i fyra olika storlekar och tre olika färger.

Capit Ventostop

En produkt från Capit som är anpassad efter våra nordiska väderförhållanden! Denna 'hjul-strumpa' håller ute kyla och vind så att däckvärmarna kan jobba utan yttre påverkan. En revolutionerande produkt som gör det möjligt att öka den termiska stabiliteten på varje väderförhållanden (hällande regn, hård vind). Används bland annat av Yamaha och Honda team i MotoGP. Missa inte denna produkt.

De monteras snabbt och lätt på ca 15 sekunder.

Äntligen kan man ha säkerheten i att ha jämn temperatur i alla väder!