Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Stövlar

Sortering
Visa per sida

Gaerne - GP1

Gaerne GP1 är den senaste produkten från Gaernes forsknings-och utvecklingscenter. Det är den ultimata racing stöveln!

Nära samarbete med mästare, teknisk innovation, uppmärksamhet på detaljer och komfort, italienska design och 50 år av passion och erfarenhet präglar alla Gaerne produkter.

Gaerne har gjort landsvägsstövlar sedan 1962. Alltid i Italien och alltid med högsta kvalitet. Har du en gång provat ett par Gaerne stövlar förstår du varför Gaerne rankas som nummer ett inom branschen.

I över fyra decennier har italienska Gaerne tillverkat racingstövlar i finaste läder av bästa kvalitet. Med sin känsliga balans mellan skydd och komfort levererar Gaerne alltid förstklassiga stövlar till kunder över hela världen. Läs mer om Gaerne och deras produkter på www.gaerne.com.

Gaerne - GRW

Komfort. Skydd. Design.

Varje detalj gör dessa racing stövlar perfekt för hög hastighet och tillförlitlig prestanda. Den eleganta designen använder nya exklusiva GAERNE flytande system som omger vristen samtidigt som den följer med din naturliga rörelser för att säkerställa en bra passform. Med överdel i microfiber, som har både främre samt bakre gångjärn i elastiskt material för att säkerställa utmärkt flexibilitet och införliva en innovativ struktur för att motverka vridning av ankeln utan att kompromissa flexibiliteten.

Hälkoppen är utformad för maximal styrka och den breda smalbensplattan har variabel tjocklek. Interiören har ett ventilerande antibakteriell foder samt skenbensområdet har speciell vaddering för extra komfort. Den dubbelsidiga stängningssystemet med dragkedja samt breda kardborrband ger perfekt stängning samt anpassning. Sulan har är non-slip och oljebeständig och tåutrymmet har också extra skydd mot växelspaken samt utbytbara sliders.

Gaerne - GRW Aquatech

Komfort. Skydd. Design.

Varje detalj gör dessa racing stövlar perfekt för hög hastighet och tillförlitlig prestanda. Den eleganta designen använder nya exklusiva GAERNE flytande system som omger vristen samtidigt som den följer med din naturliga rörelser för att säkerställa en bra passform. Med överdel i microfiber, som har både främre samt bakre gångjärn i elastiskt material för att säkerställa utmärkt flexibilitet och införliva en innovativ struktur för att motverka vridning av ankeln utan att kompromissa flexibiliteten. Hälkoppen är utformad för maximal styrka och den breda smalbensplattan har variabel tjocklek. Interiören har ett ventilerande antibakteriell foder samt skenbensområdet har speciell vaddering för extra komfort. Den dubbelsidiga stängningssystemet med dragkedja samt breda kardborrband ger perfekt stängning samt anpassning. Sulan har är non-slip och oljebeständig och tåutrymmet har också extra skydd mot växelspaken samt utbytbara sliders.

GAERNE Drytech är ett vattentätt och ventilerande membran, monterad mellan det yttre skinnet och fodret. GAERNE Drytech membranet tillåter svett att passera genom, men kommer inte att tillåta regndropparna att penetrera, håller användaren varm och torr. GAERNE Drytech är din bästa garanti för varma och torra fötter i alla väder.

Hälskydd i kolfiber

Hälskydd som passar Gilles fotpinnsatser.

Tåslider kit i magnesium - GP1

Tåslider kit i Magnesium som passar GP1 stövel.

Övre slider - GP1

Främre glidskena till GP1 stövel.