Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Gilles

Sortering
Visa per sida

Gilles Clip on

Gilles gp.light clip on

Det senaste inom clip ons. Tillverkade i Alu 7075. Som exempel kan nämnas att 51 mm väger endast 230g. Självklart kan man köpa reservdelar till dem som styrpinnar, styrändvikter mm. 

Glöm inte att välja vilken diameter du vill ha. Är du som kund osäker så kontakta oss så hjälper vi dig att välja. De finns i 41, 43, 45, 50, 51, 52, 53 & 55mm. 

Bland annat Sam Lowes använder Gilles light clip ons.

Gilles Clip on BMW

Gilles GPL 2 clip on BMW S1000RR 2019 55 mm Det senaste inom clip ons. Tillverkade i Alu 7075. Självklart kan man köpa reservdelar till dem som styrpinnar, styrändvikter mm. 

Bland annat Sam Lowes använder Gilles light clip ons.

Gilles Variobar Clip-on

Riktigt grymma clip-on som kan anpassas både i vinkel och höjd. Ett grundpaket har ett set med clip-ons som som man kan justera i vinkel. Systemet är patenterat och först på marknaden med den höga graden av anpassning.

Finns i guld, silver och svart.

Förhöjningskit köpes separat i olika höjder beroende på hur högt man vill ha sina styren. Ett 100 mm kit gör att styrhöjden hamnar ungefär 40 mm högre än normalt.

Som vanligt för Gilles produkter så är det ren ingenjörskonst och väldigt hög kvalitet. Alla delar kan självklart köpas som reservdelar om olyckan skulle vara framme.